Shiatsu Den Haag

Oorzaken spanningsklachten… geef je pijnen op met Shiatsu Den Haag!

Shiatsu Den Haag: “Wordt u dieper bewust van uw gezondheid en bereik duurzame verbetering”

Alternatieve behandelingen net zoals Shiatsu Den Haag behandelingen van ons zijn gebaseerd op verbetering van de gezondheid, het onderhoud van je lichaam, aangepaste oplossingen voor je pijn, stress en burnout – diverse handmatige triggering technieken en innovatieve bewustwordingsmethoden worden gebruikt om je lichaam in balans te brengen. Deze diensten vallen onder de alternatieve gezondheidszorg in uw verzekeringspakket en worden gedeeltelijk vergoed door de meeste Nederlandse zorgverzekeringsmaatschappijen.
aagesloten bij een Beroepsvereniging LVNG
Zie gezondheidszorg pagina.
Zie certificering pagina.

Therapeute heeft een 4-jarige geaccrediteerde opleiding afgerond als specialist in alternatieve gezondheidszorg en is gekwalificeerd als lichaamsgericht therapeute. Momenteel heeft zij een licentie als Natuurgeneeskundig Therapeute. Registratie in het RBCZ en lidmaatschap van de LVNG staan borg voor controle van kwalificatie en bijscholing. Uw alternatieve massage behandeling wordt vergoed door zorgverzekeraar.
De behandelingen vallen onder Complementaire Zorg/ Alternatieve Zorg/ Natuurgeneeswijze en ze worden door de meeste verzekeringsmaatschappijen direct vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het is NIET verrekend met uw eigen risico.
Neemt u a.u.b. even contact op met uw zorgverzekeraar om te informeren of u het juiste zorgverzekerings pakket en de juiste dekking heeft.

Behandelprijzen

90 Euro per uur

Kom nog vandaag voor een GRATIS 15 min check-up, maak hier een afspraak

Bel ons vandaag nog voor de beste massage in Den Haag, voor de aanpak van acute spierpijn, chronische pijn, zenuwpijn, hernia, vastzittende gewrichten, slapeloosheid, astma, blaasontstekingen, menstruatiepijn, prikkelbare darm syndroom, hormonale klachten, chronische vage klachten, posttraumatisch herstel en stress, vermoeidheid, uitputting, scoliosis, radiculitis, burnout, hoofdpijn, migraine, immuunsysteemklachten, terugkerende infecties, auto-immuunziektes, wervelkolomklachten, klachten van het bewegingsapparaat.